Muziekparade 2019

“MuziekParadeVijfhuizen” Jaarmarkt Feestweek Vijfhuizen 2019.

mp

Informatie optredende artiesten

MP001 

Viva la Musica:

Viva la Musica is een gemengd koor dat in augustus 2013 in Vijfhuizen is opgericht. Wij staan onder inspirerende leiding van dirigente Deborah de Liever. Jacqueline Leijting begeleidt ons koor op de piano. Het repertoire dat we zingen varieert van Bach tot Beat! Momenteel hebben we 30 enthousiaste leden. Heb je ook plezier in zingen en lijkt het je leuk om mee te doen? Schroom niet en kom een keer langs! Alle leeftijden zijn van harte welkom. We repeteren op maandagavond van 20.00-22.00 uur in het Dorpshuis in Vijfhuizen. Meer informatie: Liesbeth Welt, tel 023- 5581913.

 MP002

De zingende bloemenman Joop:    

Standplaats van Flower Power: vanaf maandag tot en met zaterdag op het parkeerterrein bij DSOV. Hij treedt op met o.a. het repertoire van Cliff Richard, Julio Iglesias en Michael Bublé. Joop is rond Vijfhuizen en ver daar buiten bekend om zijn sfeer makende optredens voor bruiloften en partijen. Boekingen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer: 06 233 116 31

 MP003

“Vijfhuizen Ons Chanty koor”

Het VOC is opgericht in 1998. Wij zijn ontstaan uit een heus Feestweek gelegenheidskoor en zijn dan ook alle jaren trouw terug te vinden op de Jaarmarkt. Het koor neemt u mee over de wereldzeeën en binnenlandse wateren voor een muzikale tour met shanty’s en zeemansliedjes. Het geheel wordt omlijst door onze “Scheepspraatjesmaker” , die de liedjes zal toelichten. Veel liederen gaan vergezeld met een act. Voor meer informatie en boekingen ga naar onze website: www.shantykoorvoc.nl .

 MP004

“The Golden Boys”

Deze originele Vijfhuizense zanggroep is opgericht in 2009. De groep zingt onder begeleiding van een akoestische gitaar heerlijke 60-ger jaren muziek. Binnen Vijfhuizen zijn wij vooral bekend van de “Back to the Sixties” avonden op de eerste zaterdag in november. Dit jaar wederom in het Dorpshuis op 3 november. Kaarten a 5,-  bij ons te reserveren. The Golden Boys treden regelmatig op en zijn te boeken via Fred van Stegeren 06-25402009. Website: www.thegoldenboys.nl

 mp005

Trekkersfolk.

Trekkersfolk bestaat uit (voormalige) inwoners van Vijfhuizen die het leuk vinden om samen muziek te maken. Het is een gelegenheidsformatie die -niet commercieel en op amateurbasis- in verschillende samenstellingen opereert. De leden van Trekkersfolk zijn op latere leeftijd begonnen met het spelen op de trekzak. We spelen graag volksmuziek (folk) uit diverse landen, maar desgewenst ook zeemansliedjes, melodieuze popmuziek, musicalliedjes of (Amsterdamse) meezingers, soms wel en soms ook niet begeleid door zang.