Lieve Feestweekvrienden,

Waarschijnlijk hebben jullie mij wel eens in de Feestweek zien staan. Mijn naam is Teddy Sleper en ik ben 21 jaar oud. Meestal sta ik tijdens de Feestweek achter de bar, maar dit jaar sta ik als Miss op het podium. Wat ik daar van vindt? Ik vind het een hele grote eer en natuurlijk super leuk, maar ook een beetje spannend. Het was dan ook erg onverwachts toen Bart ineens voor de deur stond met de vraag of ik dit jaar de Miss wil worden.

teddy sleperIk heb van jongs af aan al veel tijd in Vijfhuizen doorgebracht. Vanaf mijn 11e woonde ik hier met mijn ouders en sinds een half jaar woon ik samen met mijn vriend Jasper boven 'T Biervat. Ik denk dat ik mezelf wel een echt meisje uit Vijfhuizen mag noemen. Dit is tevens de naam van het team waar ik dit jaar voor de 6e keer mee ga doen aan de Feestweek. In 2013 wonnen de Echte Meisjes al de Supercup en ik weet zeker dat er dit jaar nog steeds potentie in zit, na alle maandelijkse besprekingen en bootcamps.

Ik studeer aan de opleiding Media & Entertainment Management. Ik verwacht in de Feestweek inmiddels te zijn afgestudeerd, extra reden voor een feestje. Daarnaast heb ik veel verschillende baantjes in de horeca, fotomarketing en in de evenementenwereld.

De Feestweek is voor mij een week vol actie, gezelligheid, dansjes en veel tijd met vrienden doorbrengen.

Natuurlijk hoop ik jullie in september allemaal te zien in de Feestweek! Ik kan nu al niet wachten. Tot dan en alvast heel veel plezier.

teddy sleper rood